Hvordan setter jeg inn et gratis utdrag fra eboken min på hjemmesiden?

Du kan legge ut et gratis utdrag for alle dine besøkende, ved å bygge inn et leseutdrag fra EBOK.NO. Det er lett,  og du kan lese om hvilke fordeler man kan få ved å bruke det som journalist eller del av nettbasert presse her.

Har du bare litt kjennskap til HTML er det veldig lett å innlemme vårt gratis utdrag til din hjemmeside.

1.      Finn den eboken du vil vise et utdrag fra

Først finner du den eboken du gjerne vil linke til på EBOK.NO – bruk eventuelt søkefunksjonen

2.     Klikk på ’Del med venner’ og kopier koden

På bokens side trykker du på ’Del med venner’ og du kan da se ulike måter å dele boken med venner via sosiale medier og e-post.

I feltet under ’Lim inn på din blogg eller hjemmeside’ markerer og kopierer du koden. Hvis du skal bruke utdraget i en bestemt størrelse kan du også justere bredden og høyden. Gjør dette før du kopierer koden.

3.     Lim inn koden på din hjemmeside

Lim inn koden på din hjemmeside der du ønsker å ha ditt gratisutdrag. Du må sjekke at dette er i <HTML> format og ikke i et ’plain text’-felt.

4.     Presenter utdraget for dine lesere

Smaksprøven på eboken er satt inn og klar til lesning direkte på din hjemmeside eller blogg.

Når dine lesere er ferdig med å lese smaksprøven vil det komme opp en boks som spør om de vil dele smaksprøven. Hvis de klikker på ’i’-knappen i øverste høyre hjørne vil de komme til EBOK.NO sine sider, der leserne bl.a. kan finne mer informasjon om eboken.