Hvordan deler jeg et gratis utdrag på Twitter og Facebook

1.    Finn en ebok

Først finner du den eboken som du gjerne vil linke til på EBOK.NO – bruk evt. søkefunksjonen

2.     Åpne utdraget

Trykk på ’Les gratis utdrag’, og utdraget åpnes i en ny fane. I den nye fanen er det tre knapper i øverste venstre hjørne. Trykk på ’Del’, og du får muligheten til å dele boken enten på Facebook eller Twitter.

3.     Del

Trykk på Facebook- eller Twitter-knappen for å dele. Hvis du er logget inn vil du kunne dele linken med det samme. Hvis ikke må du logge inn, og deretter kan du dele linken og skrive en kommentar.