Bruk leseutdrag fra EBOK.NO som forlag

Leseutdrag fra EBOK.NO gjør det lett for dere som forlag å gjøre gratis utdrag fra deres ebøker til en del av deres hjemmeside. Våre leseutdrag har den fordelen at de beholder de besøkende på deres hjemmeside, og gir en god og relevant opplevelse for dem som er interessert i å vite mer om deres utgivelser.

For dere som forlag gjelder også den fordelen at det er lett for de besøkende å kjøpe eboken direkte fra deres gratis utdrag. Hvis dere har en Facebookside, er det også positivt å gjøre bruk av vår gratis leseutdragsapplikasjon, som har mange av de samme fordelene.

På hvilke plattformer virker leseutdrag fra EBOK.NO?

Leseutdrag fra EBOK.NO er online og virker i alle nettlesere og er derfor opplagte å bruke i forbindelse med omtale av deres nye bøker. Leseutdragene tilpasser seg automatisk til skjermstørrelsen, slik at de som besøker deres hjemmeside på mobile enheter også får en god opplevelse og lett kan komme i gang med starten av deres utgivelser.

Hvordan virker det?

Søk etter den boken du gjerne vil ha en leseprøve fra og klikk på ’Les smaksprøve’. Når smaksprøven åpnes, trykk på ’Del’ og kopier koden i feltet ’Embed leseren på ditt websted’.

Hvis du heller vil referere til smaksprøven, kan du også linke til den slik du ville linket til en hvilken som helst annen artikkel. Leseren vil så kunne lese smaksprøven på boken i sin browser uten å laste ned noe programvare.

Hva er fordelen med leseutdrag for oss som forlag?

Leseutdragene gir god brukeropplysning til deres besøkende. I tillegg til å lese om boken, kan de lese de første sidene av boken, uten å forlate deres hjemmeside.

Leseutdragene kan også tilpasses i størrelsen, slik at de passer til deres design og layout.

Dessuten virker leseutdragene i alle nettlesere, og for de besøkende krever det ingen form for programvare som må installeres.

Leseutdragene har også den store fordelen at de beholder de besøkende på deres side, fremfor at de selv skal søke mer informasjon om den boken som blir omtalt.

Dersom dere har spørsmål eller trenger hjelp til å komme i gang med å gjøre leseutdrag til en del av forlagets hjemmeside, er dere alltid velkomne til å kontakte oss på hjelp@ebok.no