Hva er et utdrag?

Et utdrag er de første sidene av en ebok. Disse sidene har du muligheten til å lese gratis før du kjøper eboken.

Dersom du ønsker å lese utdraget på datamaskinen, klikker du på ’Les gratis utdrag’ ved den eboken det gjelder, og dermed vil utdraget åpne automatisk i en ny fane. Du trenger ikke å ha installert noen spesielle programmer for å kunne lese utdragene.

Alle ebøkene som inneholder utdrag på vår hjemmeside, kan du også lese utdrag av i våre applikasjoner for iPad, iPhone og Android.