Hvordan setter jeg inn et utdrag på min blogg?

1.      Finn eboken

Først finner du den eboken du gjerne vil linke til, inne hos EBOK.NO. Bruk evt. søkefunksjonen

2.     Åpne utdrag

Trykk på ’Del med venner’ oppe i venstre hjørne. Her kan du endre skriftstørrelsen

3.     Kopier kode

Kopier hele koden fra boksen til bloggen (husk å sette det inn i HTML-koden)

4.     Utdraget er klart

Slik blir utdraget satt inn – og er klart til å leses, direkte på bloggen din.

Når leserne dine er ferdige med å lese utdraget, vil de kunne dele utdraget via Twitter og Facebook.