Kan jeg sette inn utdrag i nyhetsbrevene mine?

Flere av de mest populære firmaene som lager nyhetsprogramvare (CampaignMonitor og MailChimp), gir deg muligheten til å benytte html.

Dersom du bruker en leverandør av nyhetsbrev som tillater dette, kan du innlemme et utdrag direkte i nyhetsbrevet slik at dine mottakere kan lese utdraget med det samme.  I så tilfelle er det bare å følge samme trinn som hvis du skulle satt inn utdraget på en hjemmeside, slik du kan lese om her.