Del boklister med vennene dine

På EBOK.NO kan du lage en bokliste som du kan dele med de du ønsker. Kanskje en gaveliste før bursdagen din, eller en samling av dine favoritter?

Du kan finne bøker til listen din i bokhyllen og ønskelisten din:

• Gå til ”Min bokhylle”
  • Skriv inn navnet på listen i feltet til venstre

• Dra boken fra bokhyllen/ønskelisten over til listen eller trykk på omslaget og velg ”Legg til i …”

• Legg til alle bøkene du ønsker og trykk på listen
  • Hak av for ”Del med venner” og du får en lenke som du kan dele eller en kode som du kan bruke på bloggen din