Hvordan laster jeg opp en ebok på EBOK.NO Publiser?

Så fort du har fullført registreringen, kan du logge deg inn på EBOK.NO Publiser med ditt selvvalgte brukernavn og passord. Under «Bøker» velger du «Last opp ny ebok»:

1. Velg filen du vil laste opp og klikk 'Last opp ebok'.
  2. Deretter legger du inn overordnet informasjon om boken. Velg 'Vannmerket' som beskyttelse dersom boken er en epub-fil, og trykk 'Lagre'.
  3. Legg inn mer informasjon om boken. Det meste av denne informasjonen vises på boksiden i butikken, så det er smart å tenke gjennom hvordan du ønsker å presentere den. Ta gjerne en titt på en bokside på EBOK.NO for å se hvordan andre bokbeskrivelser ser ut.
  4. Se spesielt på prissettingen av boken. Som utgiver velger du blant et stort antall forhåndsdefinerte pristrinn, som du får oversikt over ved å klikke på 'Se prisnivåene'. Du setter en pris ved å velge et pristrinn. Husk å krysse av for at boken skal være aktiv.
  5. Last opp et omslag til boken øverst til høyre på siden. Filen må være en bildefil (jpeg, png, gif) uten æ,ø,å i filnavnet.
  6. Nå er du klar til å sende eboken til godkjenning. Vi godkjenner alle ebøker manuelt, det betyr at det kan ta en dag før boken er tilgjengelig i nettbutikken. Du kan oppdatere bokinformasjonen fra samme side senere dersom du skulle ønske det.