Kom i gang med ebøker og lydbøker!

Det skal være enkelt å handle og lese ebøker. Med EBOK.NO kan du velge blant tusenvis av ebøker og lydbøker, kjøpe dem med et klikk og lytte eller lese i appene våre for iPad, iPhone og Android. Hvis du ikke har registrert deg ennå, er du bare minutter unna en ny måte å oppleve bøker på.

1) Velg en ebok eller lydbok

Alle norske ebøker, interaktive ebøker og lydbøker er tilgjengelig for deg i butikken vår. Vi har også over en halv million engelske titler. Vi gjør vårt ytterste for å vise deg de heteste nyhetene, de beste tilbudene, og de glemte godbitene.
Du har full oversikt over kjøpene dine i din nye digitale bokhylle.

2) Kjøp med noen tastetrykk

Gå til Logg inn øverst i nettleseren for å opprette bruker. Innlogging og betaling på EBOK.NO skjer med SPiD, som også brukes av en rekke norske medienettsteder som FINN og VG. Første gang du handler, må du legge inn betalingsinformasjonen din, deretter kan du kjøpe med et klikk. Har du en konto der allerede? Da kan du bare logge rett inn hos oss!

3) Les ebøker og hør på lydbøker i appene våre for iPad, iPhone og Android

Bøkene du handler hos oss kan leses eller lyttes til på alle enhetene dine, med en gang. Alt du trenger å gjøre er å laste ned appene våre fra App Store (iOS) eller Google Play (Android) og logge deg på med e-post og passord. Som første norske bokhandel har vi også puttet butikken vår i appen, slik at du kan handle og nyte bøkene akkurat når det passer deg.

Husk at du også kan:

• Sende ebøkene dine til Kindle - mer enn 6 000 norske bøker kan allerede leses på lesebrettet fra Amazon, og utvalget øker
  • Lese eller høre utdrag fra et stort utvalg norske bøker før du kjøper
  • Legge inn anmeldelser, dele leseutdrag eller legge til bøker i ønskelisten
  • Spille av lydbøker med AirPlay