Hvordan leser jeg interaktive ebøker?

Interaktive ebøker er laget i html5/beriket format med fargerike illustrasjoner, lydeffekter, opplesning og mye spennende ekstramateriell. Du leser interaktive ebøker i EBOK.NO-appen til iPad eller iPhone.

Bøkene kan kjøpes på nettsiden vår eller i appen. (Men grunnet Apples avgift så lønner det seg å kjøpe ebøkene på web fremfor i iOS-appen.) Uansett så får du tilgang til bøkene direkte i appen, fordi bokhyllen din synkroniseres over alle enhetene dine.

Her finner du en video som viser hvor enkelt du kommer i gang med interaktive barnebøker: