Hvordan bruke bokmerke i en ebok?

Som når du leser en papirbok så vil du når du leser en ebok ha behov for å sette et bokmerke. Kanskje er det en viktig opplysning i boken, eller en spesielt fint avsnitt du vil komme tilbake til. Uansett så er det enkelt å sette et bokmerke:

• Trykk på teksten i boken. Da kommer det opp en svart ramme.
  • Øverst i høyre hjørne trykker du på bokmerke-symbolet slik at denne blir fylt.
  • Bokmerkene finner du igjen på hver enkelt bok ved å trykke på bokikonet nederst til venstre og klikke deg inn på fanen "Bokmerker".