Hvorfor får jeg ikke kjøpt nye bøker i iOS-appen?

Det er sånn at Apple legger på en avgift på alle kjøp i app. For at du skal få billigere bøker så er nå kjøp av fastprisbøker flyttet til nettsiden.

Uansett så får du tilgang til bøkene direkte i appen, fordi bokhyllen din synkroniseres over alle enhetene dine.

Du kan enklet logge inn på nettsiden din fra din iPad eller iPhone!

• Gå til Safari
  • Skriv www.ebok.no i URL-feltet
  • Logg inn øverst i høyre hjørne (du bruker samme epostadresse og passord som i appen)
  • Kjøp boken du ønsker deg
  • Boken vil dukke opp i bokhyllen din i appen automatisk

Dersom du står fast så ta kontakt med oss på epost!