Handlekurv

Vi har lansert handlekurv på EBOK.NO! Med handlekurven kan du velge om du vil kjøpe flere bøker samtidig, eller om du vil gå rett til betaling med en gang. Betaling på EBOK.NO foregår som før gjennom SPiD – en felles innloggings- og betalingstjeneste for en rekke store norske nettsteder.

Dette er nytt:

Når du klikker på «Legg boken i handlekurven» på boken du vil kjøpe, dukker det nå opp et lite vindu der du får muligheten til å se handlekurven eller gå rett til betaling. Dersom du vil fortsette å handle, kan du bare klikke bort vinduet. Du finner alltid igjen handlekurven ved å klikke på handlekurv-ikonet i toppmenyen.

Slik handler du:

1. Finn boken du vil ha ved å bruke søkefeltet eller klikke deg rundt i butikken.
  2. Når du har funnet boken du vil ha, trykker du på den røde knappen der det står «Legg boken i handlekurven».
  3. Nå kommer det opp et vindu der du får flere valgmuligheter:
    - Velg «Se handlekurv» for å se og redigere handlekurven.
    - Velg «Gå til betaling» for å betale for handlekurven med en gang.
    - Klikk på krysset øverst til høyre i vinduet dersom du ønsker å finne flere bøker før du betaler

TIPS: Legg merke til at det står «eboken», «lydboken» eller «interaktiv bok» på den røde knappen. Dersom vi har boken i flere formater, vil det være flere kjøpsknapper på samme bokside. Sjekk derfor at du velger riktig format.

Slik redigerer du handlekurven:

Når du klikker på handlekurv-ikonet i toppmenyen på EBOK.NO eller velger «Se handlekurv» underveis i kjøpet, kommer du til en oversikt over alle bøkene du har lagt i handlekurven siden forrige gang du handlet på EBOK.NO.

Du kan fjerne bøker fra handlekurven ved å klikke på det røde krysset til høyre for hver bok.

TIPS: Når du går videre fra handlekurven til kassen, tar du også med deg alle bøkene i kurven. Hvis du ikke ønsker å kjøpe alle bøkene i handlekurven, må du fjerne dem før du går til betaling.

Slik betaler du i kassen:

Når du klikker på «Gå til betaling» i handlekurven eller underveis i kjøpet, kommer du til kassen. Her summerer vi EBOK.NO-prisen for bøkene du har valgt. Når du klikker på «Kjøp», blir du videresendt til SPiD for å bekrefte betalingen av dette totalbeløpet.

Dersom du vil gi en eller flere av bøkene i gave, klikker du på gaveikonet til høyre for boken. Da kommer det opp et vindu hvor du kan legge inn leveringsdetaljer og en liten hilsen til mottageren av gaven.

Hvis du har en rabattkode du vil bruke, skriver du inn koden og klikker på «Legg til». Da viser vi deg hvor mye ekstra du sparer med rabattkoden, og du kan gå videre til betaling. Rabattkoder kan dessverre ikke benyttes på årets utgivelser på grunn av fastprisen på nye bøker.

TIPS: Dersom du likevel ikke ønsker å betale for alle bøkene du har valgt deg, kan du gå tilbake og redigere handlekurven ved å klikke på «Rediger handlekurven».