Last ned lydboken til en datamaskin

Etter at du har kjøpt en lydbok hos EBOK.NO, kan du laste den ned fra bokhyllen din. Trykk på den lydboken du ønsker å laste ned, og deretter får du muligheten til å trykke på "Last ned".

Lydbøker er relativt store filer, og vil derfor ta lengre tid å laste ned enn normale ebøker. Det tar som regel et par minutter avhengig av din internetthastighet og størrelsen på lydboken.

Du får som regel mulighet til å bestemme hvor på datamaskinen din du ønsker å lagre lydboken. Opprett eventuelt en mappe i din musikkmappe for lydbøkene. På denne måten kan du alltid finne dem igjen etter nedlastningen.

Har du flere spørsmål? Send oss en henvendelse

Kommentarer

 • Avatar
  Jytte Michaelsen

  Hei! Har kjøpt 2 bøker som ikke lar seg laste ned på kinndle. Det gjelder : Jordmoren fra vending og huset i hartington. Hvorfor går ikke dette? Dessuten får jeg beskjed ved kjøp av bøker på e- bok. No at kvittering er sendt til min e- post. Dette har aldrig forekommet. Hvorfor?
  Vennlig hilsen
  Jytte Michaelsen
  Jyttem@hotmail.com

 • Avatar
  Emilie

  Hei Jytte,
  Du skriver under posten "Last ned lydboken til en datamaskin", men det er ebøker du har kjøpt, ikke lydbøker? Lydbøker kan ikke sendes til Kindle, men det kan de aller fleste ebøker (såfremt de har sosial DRM, ikke Adobe DRM).

  Vil du sende oss en epost til hjelp@ebok.no så skal vi klare å løse dette.

Levert av Zendesk