Hvordan kjøper jeg et gavekort?

Hos EBOK.NO kan du kjøpe gavekort til en verdi av kr 50, 100, 200, 300 eller 500.

Når du kjøper et gavekort hos EBOK.NO, får du tilsendt et gavekort med en kode via e-post. Dette kan løses inn for framtidige kjøp på nettsiden vår. Du kan selv bruke gavekortet eller du kan gi det i gave ved enten å videresende e-posten eller skrive ut gavekortet.

Gavekortet blir sendt til den e-postadressen som er tilknyttet EBOK.NO-kontoen som kjøpet foretas fra. 

Du kan også velge å kjøpe fysiske gavekort. Da blir gavekortet sendt fra oss direkte til den postadressen du ønsker, enten det er din adresse, eller gavemottakers adresse. 

Et gavekort utløper 1 år etter kjøpsdatoen.

Du kan se utvalget vårt og kjøpe et gavekort her.

Vi sender faktura!

Gavekort er perfekt som firmagave til dine ansatte. Vil du kjøpe flere gavekort, og få faktura til ditt firma, så kontakt oss på hjelp@ebok.no.

Har du flere spørsmål? Send oss en henvendelse

Kommentarer

 • Avatar
  Sonja Ho
  Jeg har FÅTT et gavekort og finner ikke noen steder hvor jeg kan legge inn koden som følger med. Det skal skje under INNSTILLINGER, men der er det ikke noen steder jeg kan legge inn koden. Jeg finner bare ut hvordan jeg kan legge inn en rabattkode og hvordan jeg kan KJØPE et gavekort.
 • Avatar
  Emilie

  Hei Sonja. Så hyggelig at du har fått et gavekort. Her er en oppskrift på hvordan du legger inn rabattkoden: http://hjelp.ebok.no/hc/no/articles/201519719-Hvordan-l%C3%B8ser-jeg-inn-en-rabattkode-

  Håper du finner en bok du liker:)

Levert av Zendesk