Hvordan finner jeg fram på EBOK.NO?

For å finne fram på EBOK.NO, kan det være fint å vite litt om hvordan butikken er organisert.

Når du først kommer inn på EBOK.NO, ser du et utvalg av våre anbefalinger. Om sommeren kan det være et sommersalg, på vinteren kan det være tips til julegaver.

framside.jpg

I den grå menylinjen øverst kan du se de tre kategoriene våre: ”Ebøker”, ”Lydbøker” og ”Singler”.

menylinje.jpg

Går du inn på kategoriene får du opp henholdsvis bare ebøker, lydbøker eller singler. I menyen til høyre kan du for eksempel velge å se på alle de skjønnlitterære lydbøkene i butikken, eller sjekke hva som selger mest på EBOK.NO ved å trykke på Topplisten.

Vi har også gode søkemuligheter som gjør at du kan finne fram til den boken du ønsker, om det er lydbok eller ebok. Du kan søke på både forfatter og tittel. Symbolene ved siden av omslaget viser hvilket format boken har (om det er lydbok eller ebok).

sokjonesbo.jpg

Når du har skrevet inn et søkeord og trykket på forstørrelsesglasset, får du opp en liste over alle resultatene. Du kan filtrere søket på ulike måter, for eksempel ved å begrense søket til ebøker som kan sendes til Kindle eller bøker på tilbud.

I tillegg kan du sortere søket, for eksempel på pris, språk eller utgivelsesdato.

 soksortering.jpg

Finner du mange bøker du kan tenke deg å kjøpe, er det enkelt å trykke på hjertet for å huske disse. Da legges bøkene til ønskelisten din. 

onskeliste2.jpg

Har du flere spørsmål? Send oss en henvendelse

Kommentarer

 • Avatar
  Hilde Austlid

  Ønsker meg flere muligheter i søk og filtrering. Bl.a.: Sortere alfabetisk på forfatter, filtrere på målform (bokmål/nynorsk), sortere på utgivelsesdato lenger tilbake enn siste måned, når jeg står på en forfatterside (eks. https://ebok.no/forfatter/tor-aage-bringsvaerd/) kunne filtrere på ebok/lydbok, kunne filtrere fra startvinduet så jeg ikke må gjette om dere har lagt en bok jeg er interessert i under SF/fantasy eller ungdomsbøker, når jeg søker kunne oppgi at jeg vil søke bare i tittel eller bare i forfatternavn -- for å nevne noen.

  Jeg kjøper mye e-bøker, har hittil kjøpt mest på utenlandske bokhandler, men er villig til å betale litt ekstra for å støtte norske bokhandler. Men det krever at jeg har en noenlunde grei sjanse til å finne det jeg er ute etter.

  ...og når jeg søker etter forfattere jeg er interessert i er det ikke så mange jeg finner foreløpig, men det går kanskje an å håpe at det blir bedre etter hvert?

 • Avatar
  Emilie

  Hei Hilde,
  Takk for gode innspill. Så hyggelig å høre at du vil støtte norske bokhandlere. I forbindelse med overgangen til mobiltilpassede sider så har vi vi forbedret søkemotoren vår. Du kan nå blant annet sortere på språk. Håper dette vil hjelpe deg til å finne bøkene du leter etter.

  Send oss gjerne en tilbakemelding til hjelp@ebok.no dersom du har flere innspill til ting vi kan bli enda bedre på.

Levert av Zendesk