Hvordan virker betalingsløsningen Schibsted konto?

EBOK.NO bruker en enkel og sikker betalingsløsning som heter «Schibsted konto».

Schibsted konto er en felles innlogging og betalingsløsning for tjenester fra Schibsted. 

Schibsted konto tilbyr en enkel måte å logge inn på, og du kan logge inn med samme brukernavn og passord på EBOK.NO, FINN, VG og andre selskaper. Det er praktisk hvis du skal kjøpe en artikkel på VG og en annonse på FINN, for eksempel.

Single sign-on
Schibsted konto brukes allerede av flere andre tjenester i Schibsted-konsernet, for eksempel VG+, Vektklubben og Fædrelandsvennen. Du trenger altså bare et brukernavn og passord selv om du bruker alle disse tjenestene.

Hvilke data lagres i Schibsted konto-profilen?
E-post og passord er obligatorisk informasjon og lagres på din Schibsted konto.

Første gang du kjøper noe hos EBOK.NO må du taste inn betalingsopplysningene dine. Dersom du tidligere har tastet inn betalingsopplysningene i din Schibsted konto, for eksempel hos Finn.no eller en avis, behøver du ikke å gjøre det på nytt. 

Betalingsopplysningene vil bli kryptert og lagret i Schibsted konto til fremtidige kjøp. Når betalingsopplysningene dine har blitt kryptert, er det ikke noen som kan se dem. De er altså beskyttet og helt sikre.

Neste gang du kjøper noe, kan du bare klikke på Kjøp nå! og du vil bli ledet videre i prosessen. Passordet ditt er det samme som du bruker til å logge inn hos EBOK.NO.

Husk at når du kjøper ebøker fra din iPad, iPad touch og iPhone skal du ikke taste inn ditt EBOK.NO-passord, men din Apple-ID.

Du kan alltid slette eller endre dine betalingsopplysninger. Det kan du lese mer om her.

Har du flere spørsmål? Send oss en henvendelse

Kommentarer

  • Avatar
    Marco Gonzalez

    Hei
    Kan man betale med faktura ? Det gjør jeg med Aftenposten ....

Levert av Zendesk