Skift betalingskort hos EBOK.NO

EBOK.NO bruker innloggings- og betalingsløsning fra Schibsted for å sørge for at du kan handle enkelt og sikkert. Det betyr at kortinformasjonen din er lagret og kryptert hos Schibsted og kan benyttes på alle nettsteder som er tilknyttet denne tjenesten, slik som FINN, VG og en rekke andre. Slik endrer du betalingskort hos Schibsted:

1. Logg inn på EBOK.NO og trykk på navnet ditt i øverste høyre hjørne. Da kommer du til Innstillinger-siden din på EBOK.NO.
  2. Under 'Rediger personopplysningene dine' klikker du på lenken til Schibsted-kontoen din.
  3. Du kan bli bedt om å taste passordet ditt på nytt for å komme videre til Schibsted, da bruker du bare samme passord som på EBOK.NO
  4. Under "Lagrede betalingsmåter" på Schibsted-kontoen din kan du legge til og slette betalingskort. Trykk på "Legg til kort".

Når du er inne på Schibsted-kontoen din for å endre betalingsopplysningene, vil du få opp dette skjermbildet:

Har du flere spørsmål? Send oss en henvendelse

Kommentarer

• Avatar
    Inger Lise Forsback

Har prøvd flere ganger

• Avatar
    Emilie

Hei,
    Send oss gjerne en epost til hjelp@ebok.no så skal vi hjelpe deg med å legge til betalingskortet.