Hva er Schibsted?

Hva er en «Schibsted account»/ Schibsted-konto?

«Schibsted Account» eller Schibsted-konto er en felles innlogging- og betalingsløsning for nettsider og aviser i Schibsted. Det betyr at du kan bruke samme brukernavn og passord hos oss som på store norske tjenester som blant annet FINN.NO, VG, Aftenposten og Bergens Tidene.

Når du registrerer deg som bruker på EBOK.NO, blir du i noen sekunder overført til Schibsted sine sider. Dersom du allerede har en Schibsted-konto, vil systemet kjenne igjen e-postadressen din og be deg om å logge inn – hvis ikke oppretter du en ny konto.

Det er også Schibsted som sikrer trygg og enkel betaling i bokhandelen vår, det er derfor kvitteringene på bokkjøp kommer fra dem. Første gang du gjennomfører et kjøp vil du bli bedt om å legge inn kortopplysningene dine, deretter kan du handle hos oss med ett klikk. Verken vi eller Schibsted har tilgang til betalingsdetaljene dine, de lagres sikkert og blir kryptert.

Du har full kontroll over informasjonen som er lagret hos Schibsted via din Schibsted-konto For å komme til konto-siden din går du til Innstillinger på EBOK.NO.

Du kan lese mer om Schibsted-konto på Schibsted sine nettsider: https://www.schibstedpayment.com/hc/no