Les interaktive ebøker

Interaktive ebøker er laget i et beriket format som gjør at boken inneholder fargerike illustrasjoner, lydeffekter, opplesning og mye annet spennende ekstramateriell.

Du kan lese interaktive ebøker i EBOK.NO-appen til iPad eller iPhone.

Bøkene kan kjøpes på nettsiden vår eller i appen. (På grunn av Apples avgift på alle kjøp lønner det seg å kjøpe ebøkene på nettsiden vår fremfor i iOS-appen.)

Uansett så får du tilgang til bøkene direkte i appen, fordi bokhyllen din synkroniseres over alle enhetene dine.

Her finner du en video som viser hvor enkelt du kommer i gang med interaktive barnebøker: