Les ebøker på Android

For å lese ebøker på Android trenger du bare å laste ned EBOK.NO-appen. Appen vår er gratis, og alle bøkene dine vil lagres i denne, også de som er kjøpt på nettsiden vår.

Appen finner du her, eller du kan hente den ved å åpne appen Play Butikk på din Android-enhet (alle telefoner og nettbrett) Skriv inn "EBOK.NO" i søkefeltet øverst og last den ned ved å trykke på “Installer”.

Slik leser du ebøker fra bokhyllen din på Android

• Logg inn i appen med epostadressen og passordet du bruker på EBOK.NO
  • Når du er logget inn, går du til “Min bokhylle”
  • Trykk på den eboken du ønsker å lese - da lastes den ned og så er du i gang!

Hvordan laster jeg ned en ebok i appen?

For å laste ned en EBOK går du først til bokhyllen din. Der kan du trykke en gang på boken.

Et lite nedlastingssymbol vil vises når nedlastingen pågår og vil bli utfylt etter hvert som nedlastingen fortsetter.

Når nedlastingssymbolet har blitt grønt er boken din ferdig nedlastet:

Er du usikker på om du har bøker som er ferdig nedlastet?

Det kan du sjekke ved å gå til "Alle bøker"-listen i "Min bokhylle".
Trykk på de tre prikkene øverst til høyre, og velg "Offline" Du vil da se en liste over alle bøkene som er nedlastet og lagret til offline bruk.

Du kan også laste ned bøkene ved å gå til "Alle bøker" - listen i "Min bokhylle" - Trykke på de tre prikkene på høyre side av boken og velge: "Last ned"

Hvordan endrer jeg leseinnstillinger i appen?

Inne på hver enkelt bok kan du trykke midt på skjermen og få opp diverse leseinnstillinger. Her kan du endre skriftstørrelse, forandre lysstyrken og bakgrunnsfarge.

Valg i menyen

• Trykker du på “Aa” kan du velge lysstyrke, tema og tekststørrelse
  • Trykker du på de tre strekene får du frem kapittelinndelingen, og du finner lagringsstedet for bokmerker, notater og markeringer
  • Trykker du på de tre prikkene får du tilgang til å laste ned boken, vise detaljer og avslutte boken (slettes fra enhet)

Hvordan sette bokmerker, notater og markeringer

Når du har en ebok åpen i EBOK appen holder du fingeren inne på et ord.                                                          Da dukker det opp tre alternativer:

Du trykker da på et av valgene og lagrer.

Hvordan slette en ebok

For å frigjøre lagringsplass på din enhet kan det være greit å slette bøker i blant. Fra bokhyllen din kan du trykke på "Se alle" på høyre side. Deretter finner du boken du vil slette fra listen, og trykker på de tre prikkene til høyre. Da vil du få opp to valg:

•  “Slett fra enhet” - Eboken blir slettet fra lagringsplassen på din enhet, du har muligheten til å laste ned boken igjen dersom du ønsker det.
  • “Slett permanent” - Eboken blir slettet fra lagringsplassen på din enhet, boken blir ikke lenger synlig på din konto. (du må ta kontakt med kundeservice for å få den tilbake)

Hvordan logge ut og inn av EBOK appen

For å logge ut og inn av EBOK appen så gjør du slik:

• Trykk på meny (tre streker venstre side)
  • Innstillinger
  • Logg ut
  • Logg inn igjen