Les kopibeskyttede ebøker

Alle norske ebøker er kopibeskyttet av forlaget, enten ved vannmerking eller med kopibeskyttelse fra Adobe (Adobe DRM eller TDRM). Som EBOK.NO-bruker får du automatisk en såkalt Adobe ID som brukes til å låse opp bøker med Adobe DRM i appene våre.

Men hvis du heller vil lese en slik ebok på PC eller Mac, må du imidlertid selv skape et passord for din Adobe ID og legge det inn i leseprogrammet Adobe Digital Editions.

Slik gjør du:

• Last ned programmet Adobe Digital Editions. Programmet er gratis og du finner det her

• Så må du skape et passord til den Adobe IDen du bruker på EBOK.NO. Det gjør du ved å gå til denne nettsiden og legge inn e-postadressen du er registrert med på EBOK.NO. Da vil du motta en epost med lenke til en ny side hvor du kan opprette passordet.
  • Første gang du åpner en ebok med Adobe DRM i Adobe Digital Editions, vil du bli bedt om å autorisere datamaskinen. Da velger du Bokskya som 'Vendor', legger inn e-postadressen du bruker på EBOK.NO og deretter passordet du har opprettet selv i punkt 2: