Les kopibeskyttede ebøker

Viktig informasjon om bøker med kopibeskyttelsen Adobe DRM og EBOK.NO appen.

Vi er i ferd med å bytte kopibeskyttelse på ebøker som tidligere har hatt Adobe DRM.
Dette gjelder i all hovedsak engelske titler.
I samsvar med dette gjøres det vedlikehold og oppdateringer i EBOK-appen på alle iOS enheter. (iPhone & iPad)

På grunn av denne endringen vil ikke Adobe DRM kopibeskyttede ebøker kunne åpnes og leses i EBOK-appen på iOS enheter i en kortere periode.

Den nye kopibeskyttelsen vil være på plass i løpet av desember 2019, og man vil da kunne åpne tidligere kjøpte og nye ebøker med Adobe DRM i iOS-appen igjen.

Les kopibeskyttede ebøker på iPhone og iPad

Hvis du ønsker å lese en Adobe DRM beskyttet bok på en iOS-enhet anbefaler vi at du bruker gratisappen Adobe Digital Editions

Les DRM-beskyttede ebøker på iPhone, iPad og Android i Adobe Digital Editions:

• Last ned Adobe Digital Editions fra App store (iOS) eller Play Butikk (Android)
  • Følg denne lenken: https://idp.bokskya.no/password
Her legger du inn epostadressen din (den du er registrert med på EBOK.NO) og trykker på «opprette passord». Følg deretter instruksene du får tilsendt på mail.

Når passordet er opprettet gjør du følgende:

• Åpne Adobe Digital Edtions appen på enheten din
  • Trykk på «Settings»
  • Trykk på «Authorize»

NB! Under «eBook vendor» velger du «Bokskya» i nedslagsmenyen
Under «Adobe ID» legger du inn din epostadresse
Under «Passord» legger du inn passordet du nettopp har opprettet

Trykk deretter på «Authorize» - Når kontoen din har blitt godkjent kan du åpne DRM-beskyttede bøker i denne appen. Denne registreringen trenger du kun å gjøre én gang.

Last ned og åpne DRM boken i Adobe Digital Editions

• Logg inn på www.ebok.no
  • Trykk på «Nøkkelhullet» - Deretter «Alle bøker»
  • Finn boken du ønsker å laste ned – Trykk på omslaget og velg «Last ned»
  • Velg Adobe Digital Editions til å åpne filen

Les kopibeskyttede ebøker på PC & Mac

Ønsker du å lese kopibeskyttede bøker på PC eller Mac, må du opprette et passord for din Adobe ID og legge det inn i leseprogrammet Adobe Digital Editions.

Slik gjør du:

• Last ned programmet Adobe Digital Editions. Programmet er gratis og du finner det HER

• Så må du opprette et passord til den Adobe IDen du bruker på EBOK.NO. Det gjør du ved å gå til denne NETTSIDEN og legge inn e-postadressen du er registrert med på EBOK.NO. Da vil du motta en epost med lenke til en ny side hvor du kan opprette passordet.
  • Første gang du åpner en ebok med Adobe DRM i Adobe Digital Editions, vil du bli bedt om å autorisere datamaskinen. Da velger du Bokskya som 'Vendor', legger inn e-postadressen du bruker på EBOK.NO og deretter passordet du har opprettet selv i punkt 2: