Lytt til lydbøker på iPhone og iPad

For å lytte til lydbøker på iPhone og iPad trenger du bare å laste ned EBOK.NO-appen. Appen vår er gratis, og alle bøkene dine vil lagres i denne, også de som er kjøpt på nettsiden vår.

Appen finner du her, eller du kan hente den ved å åpne App Store på din iPad eller iPhone. Skriv inn "EBOK.NO" i søkefeltet øverst og last den ned ved å trykke på sky-symbolet:

Slik lytter du til en lydbok fra bokhyllen din på iPhone og iPad

• Logg inn i appen med epostadressen og passordet du bruker på EBOK.NO
  • Når du er logget inn, går du til “Min bokhylle”
  • Trykk på den lydboken du ønsker å lytte til - da lastes den ned og så er du i gang! (lydbøker er store filer så det kan ta noen minutter før den har blitt lastet ned)

Hvordan laster jeg ned en lydbok i appen?

På boken du har kjøpt vil du se en sky med en pil i midten. Trykk én gang på skyen for å starte nedlastingen. Mens boken lastes ned vil du se en sirkel på boken som blir utfylt etter hvert som nedlastingen pågår. Når den er helt utfylt og sky-symbolet er borte så er boken ferdig nedlastet og du kan trykke på omslaget for å lese den.

Husker EBOK.NO appen hvor langt jeg har kommet i boken?

Ja. For å lagre siste posisjon i lydboken trykker du først på pause deretter på 'krysset' øverste oppe på venstre hjørne. Da synkroniseres også sist posisjon til de andre EBOK.NO-appene dine, slik at du kan fortsette å lese videre på en annen enhet dersom du ønsker det.

Hvilket avspillings funksjoner finnes det?

I lydbok avspilleren så har du flere funksjoner du kan bruke.

• Bestemme hvilken hastighet oppleseren skal ha
  • Sovemodus - Bestemme når du vil stoppe avspillingen
  • Legge til bokmerker og kommentarer utover i boken
  • Hoppe til forrige eller neste kapittel
  • Kapittel liste - Hvor du kan velge kapittel du vil lytte til
  • Hoppe 30 sek frem eller tilbake i kapittelet
  • De tre prikkene oppe i høyre hjørnet er info om boken og du finner dine lagrede bokmerkene og kommentarer

Bokmerker og kommentar

Du kan sette bokmerker i EBOK appen på lydbøker, det gjør du ved å trykke på “Bokmerker” nede i høyre hjørnet. Du vil da få to alternativer, “Legg til kommentar” og “Lagre”

Trykker du på “Legg til kommentar” så får du muligheten til å legge inn en liten kommentar før du lagrer. Du lagrer ved å trykke på “runding med en hake” oppe i høyre hjørnet.

Trykker du kun på “Lagre” så vil et bokmerke bli lagret.

Du finner igjen bokmerkene og kommentarene ved å trykke på de tre prikkene opp i høyre hjørnet når du har en lydbok åpen.

Hvordan slette en lydbok

For å frigjøre lagringsplass på din enhet så kan det være greit å slette lydbøker i blant. Hold fingeren inne på lydboken du vil slette. Da vil du få opp to valg:

•  “Slett fra enhet” - Lydboken blir slettet fra lagringsplassen på din enhet, du har muligheten til å laste ned lydboken igjen dersom du ønsker det.
  • “Slett permanent” - Lydboken blir slettet fra lagringsplassen på din enhet, boken blir ikke lenger synlig på din konto. (du må ta kontakt med kundeservice for å få den tilbake)

Hvordan logge ut og inn av EBOK appen

For å logge ut og inn av EBOK appen så gjør du slik:

• Trykk på meny (tre streker venstre side)
  • Innstillinger
  • Logg ut
  • Logg inn igjen