Lytt til lydbok på iPhone og iPad

Slik hører du på lydbok på din iPhone og iPad

• Logg inn i EBOK.NO-appen med epostadressen og passordet du bruker på nettsiden vår
  • Når du er logget inn, går du til "Min bokhylle"
  • Trykk på den lydboken du ønsker å lytte til - da lastes den ned og så er du i gang!
    (lydbøker er store filer så det kan ta noen minutter før den har blitt lastet ned)

For å lytte til lydbøker på iPhone og iPad trenger du bare å laste ned EBOK.NO-appen.
Appen vår er gratis, og alle bøkene dine vil lagres i denne, også de som er kjøpt på nettsiden vår.

Appen finner du her, eller du kan hente den ved å åpne App Store på din iPad eller iPhone.
Skriv inn "EBOK.NO" i søkefeltet øverst og last den ned ved å trykke på sky-symbolet:

Hvordan laster jeg ned en lydbok i appen?

Trykk én gang på boken for å starte nedlastingen. Mens boken lastes ned vil du se en liten sirkel nederst på boken som blir utfylt etter hvert som nedlastingen pågår. Når den er helt utfylt er boken ferdig nedlastet og du kan trykke på omslaget for å lytte til den.

Husker EBOK.NO appen hvor langt jeg har kommet i boken?

Ja. For å lagre siste posisjon i lydboken trykker du først på pause deretter på 'krysset' øverste oppe på venstre hjørne. Da synkroniseres også sist posisjon til de andre EBOK.NO-appene dine, slik at du kan fortsette å lese videre på en annen enhet dersom du ønsker det.

Hvilke avspillingsfunksjoner finnes det?

I lydbokavspilleren vår finnes det flere funksjoner du kan bruke:

• Bestemme hvilken hastighet oppleseren skal ha
  • Sovemodus - Bestemme når du vil stoppe avspillingen
  • Legge til bokmerker og kommentarer utover i boken
  • Hoppe til forrige eller neste kapittel
  • Kapittel liste - Hvor du kan velge kapittel du vil lytte til
  • Hoppe 30 sek frem eller tilbake i kapittelet
  • De tre prikkene oppe i høyre hjørnet er info om boken og du finner dine lagrede bokmerkene og kommentarer

Bokmerker og kommentar

Du kan sette bokmerker i EBOK.NO appen på lydbøker, det gjør du ved å trykke på "Bokmerker" nede i høyre hjørnet. Du vil da få to alternativer, “Legg til kommentar” og “Lagre”

Trykker du på "Legg til kommentar" får du muligheten til å legge inn en liten kommentar før du lagrer. Du lagrer ved å trykke på sirkelen med en hake øverst i høyre hjørnet.

Trykker du kun på "Lagre" så vil bare bokmerket bli lagret.

Du finner igjen bokmerkene og kommentarene ved å trykke på de tre prikkene øverst i høyre hjørnet når du har åpnet en lydbok.

Hvordan slette en lydbok

For å frigjøre lagringsplass på din enhet så kan det være greit å slette lydbøker i blant. Hold fingeren inne på lydboken du vil slette. Da vil du få opp to valg:

•  “Slett fra enhet” - Lydboken blir slettet fra lagringsplassen på din enhet, du har muligheten til å laste ned lydboken igjen dersom du ønsker det.
  • “Slett permanent” - Lydboken blir slettet fra lagringsplassen på din enhet, boken blir ikke lenger synlig på din konto. (du må ta kontakt med kundeservice for å få den tilbake)

Hvordan logge ut og inn av EBOK.NO appen?

For å logge ut og inn av EBOK.NO appen gjør du slik:

• Trykk på meny (tre streker venstre side)
  • Innstillinger
  • Logg ut
  • Logg inn igjen