Slik sender du ebøker til din Kindle

Nesten alle norske bøker kan nå sendes til Kindle fra EBOK.NO!
Unntaket er et fåtall bøker med teknisk kopisperre, såkalt Adobe DRM.

For å sende bøkene dine til Kindle, må du legge inn informasjon én gang hos oss og hos Amazon, deretter kan du sende bøker fra bokhyllen din med et klikk.

Hvordan sende ebøker til Kindle:

• Først må du gå til Amazon-kontoen din for å godkjenne at EBOK.NO kan sende deg ebøker. Klikk på denne lenken eller logg deg på Amazon.com.
  • Trykk på 'Account & Lists' øverst til høyre.
  • Velg 'Your Content and Devices'.
  • Trykk på fanen som heter "Preferences" til venstre, og skroll ned til "Personal Document Settings".
  • I feltet 'Approved Personal Document E-mail List' klikker du på ’Add a new approved e-mail address’, legger til @ebok.no og klikker på ’Add address’.
  • Hvis Amazon ikke godtar @ebok.no kan du forsøke sendtokindle@ebok.no isteden.
  • På samme side, under ’Send-to-Kindle E-mail Settings', finner du e-postadressen til Kindlen din.
  • Kopier adressen, og gå til Send til Kindle-siden under "Min side" på EBOK.NO og lagre den som din Kindle-epost. "Min side" finner du også ved å trykke på "Konto" øverst til høyre på EBOK.NO.

• Du er nå klar til å sende Kindle-kompatible ebøker til Kindlen din! Det gjør du ved å logge inn på EBOK.NO i fra en nettleser.
  • Gå til "Min bokhylle" -> "Alle bøker"
  • Trykk en gang på omslaget på boken du vil sende og velg: "Send til Kindle".
    (I EBOK.NO-appen vil du ikke kunne gjøre dette, det kan kun gjøres fra nettsiden vår)

Da vil boken dukke opp på brettet, og er klar til å bli lest!

Her er en liten video som viser hvordan du går frem.
Kanskje den kan være nyttig om du står fast? :-)

Har du flere spørsmål? Send oss en henvendelse

Kommentarer

• Avatar
    Rune Solberg

Alt over er greit. Men jeg ønsker å sende en av mine bøker til min kones kindle. Hvordan kan jeg gjøre det?

• Avatar
    Gunhild Skrutvold

Får ikke lenger til å sende bøker til min Kindle. Har gjort dett i flere år, men nå går de ikke gjennom.

• Avatar
    Kim

Hei Rune! For å sende til din kone så legger du inn Kindle adressen hennes på din EBOK konto. Din kone må også inn på sin Amazon.com konto og legge til "@ebok.no" som godkjent avsender. Send oss en epost til "hjelp@ebok.no" så kan vi veilede deg! :)

• Avatar
    Kim

Hei Gunhild! Denne boken var litt for "tung" for overføringen, takk for at du sendte inn henvendelse til "hjelp@ebok.no" slik at vi fekk løst problemet og sendt boken til din Kindle.

• Avatar
    Rolf Espeland

Hei Jeg har ikke kjøpt bøker på en stund. Prøvde i dag men ingen suksess.
    Jeg har fått kvitt på 119994288, men ingen bøker til Kindle ??
    Rolf

• Avatar
    Kim

Hei Rolf. Ebøkene blir ikke sendt automatisk etter kjøp. Logg inn på www.ebok.no - Gå til "Min bokhylle" - "Alle bøker" - Trykk 1 gang på boken og velg: "Send til kindle" - Boken skal da dukke opp på ditt lesebrett etter noen minutter. Ta kontakt på hjelp@ebok.no dersom boken ikke dukker opp.