Slik sender du ebøker til din Kindle

Nesten alle norske bøker kan nå sendes til Kindle fra EBOK.NO!

Unntaket er bøker med teknisk kopisperre, eller såkalt Adobe DRM. Hvis Kindle er streket over på bokens visningsside kan den ikke leses på Kindle.

For å sende bøkene dine til Kindle, må du legge inn informasjon én gang hos oss og hos Amazon, deretter kan du sende bøker fra bokhyllen din med et klikk.

Slik gjør du:

På EBOK.NO i en nettleser (Firefox, iExplorer,Chrome, Safari):

•  Først må du gå til Amazon-kontoen din for å godkjenne at EBOK.NO kan sende deg ebøker. Prøv denne lenken eller logg deg på Amazon.com og gå til Account & Lists øverst til høyre. Velg Your Content and Devices. Trykk på fanen som heter "Preferences" og skroll ned til "Personal Document Settings". I feltet 'Approved Personal Document E-mail List' klikker du på ’Add a new approved e-mail address’, legger til @ebok.no og klikker på ’Add address’. Hvis Amazon ikke godtar @ebok.no kan du forsøke sendtokindle@ebok.no isteden.

• På samme side, under ’Send-to-Kindle E-mail Settings', finner du e-postadressen til Kindlen din. Kopier adressen,  og gå til Send til Kindle-siden under Innstillinger på EBOK.NO og lagre den som din Kindle-epost. Innstillinger-siden din finner du også ved å trykke på "Konto" øverst til høyre på EBOK.NO.

• Du er nå klar til å sende Kindle-kompatible ebøker til Kindlen din. Det gjør du ved å logge inn på www.ebok.no i fra en nettleser. Gå til "Min bokhylle" - "Alle bøker" Trykk en gang på omslaget på boken du vil sende og velg: "Send til kindle". (I EBOK.NO-appen vil du ikke kunne gjøre dette, det kan kun gjøres fra nettsiden vår)

Da vil boken dukke opp på brettet, og er klar til å bli lest!

Her er en liten video som viser hvordan du går frem. Kanskje den kan være nyttig om du står fast? (kommer snart)