Bruk av EBOK.NO Pluss

Hvordan kan jeg lese EBOK.NO Pluss bøker?

EBOK.NO Pluss er en tjeneste som kun er tilgjengelig i vår leseapp EBOK.NO. Appen er gratis og kan lastes ned til telefon og nettbrett (som iPad, tablets og lignende enheter) i App Store (iOS) og Google Play (Android-enheter)

Ebøkene kan ikke overføres til Kindle eller andre lesebrett. Grunnen til dette er at bøker kun skal kunne være tilgjengelig for lesing så lenge abonnementet er aktivt. Bøker kan derfor ikke sendes ut eller lastes ned utenfor EBOK.NO-systemet.

Hvor finner jeg EBOK.NO Pluss bøkene?

Når du er innelogget på www.ebok.no så vil du se “Gå til EBOK.NO Pluss” oppe i høyre hjørnet på nettsiden. Trykk på den og du vil havne i Pluss butikken der du vil kunne se bøkene som inngår i denne tjenesten.

Hvordan legger jeg til EBOK.NO Pluss bøker?

Du kan legge til “Pluss” bøker inne på nettsiden vår eller i selve EBOK appen.

På nettsiden så vil bøkene som er tilgjengelig i denne tjenesten ha en “Pluss” tekst på seg, når du har et aktivt abonnement så vil du kunne trykke på “sett i bokhyllen”. Når boken har blitt lagt i bokhyllen så finner du igjen boken i EBOK appen og du kan starte å lese boken der.

I EBOK appen trykker du på “Meny” (tre streker venstre side)  - og bryteren for “Strømming”. Dersom du trykker på “Utforsk” så vil du havne i Pluss butikken der du vil kunne se bøkene som inngår i denne tjenesten. Trykk på en av bøkene og du får valget om å sette boken i bokhyllen.

Hvordan laster jeg ned bøker fra EBOK.NO Pluss?

Når du har satt en Pluss bok i bokhyllen din så trykker du en gang på boken og nedlastingen vil starte.

Når du laster ned bøker til din EBOK.NO Pluss-bokhylle vil bøkene være tilgjengelig for deg å lese offline. Disse vil ligge offline helt til du logger deg helt ut av appen. Når du logger ut og inn må bøkene lastes ned på nytt. Hvis du allerede var i gang med å lese en bok vil appen huske hvor du avsluttet sist.

Hvordan skifter jeg mellom EBOK.NO og EBOK.NO Pluss i appen?

Når du er innlogget i EBOK.NO-appen kan du skifte mellom EBOK.NO Pluss og EBOK.NO Butikk ved å gå inn på hovedmenyen øverst i venstre hjørnet (de tre strekene), og deretter trykke på skyve-knappen øverst i venstre hjørnet. Første gang man skifter til EBOK.NO Pluss vil du bli videresendt til vår nettside hvor du kan registrere abonnement. Etter du har tegnet abonnement kan du gå tilbake til EBOK-appen og skifte mellom de to tjenestene.

Hvor mange bøker kan jeg lese og lytte til av gangen?

Du har mulighet til å lese og lytte til 5 bøker samtidig. Om du ønsker å begynne på en ny bok, og allerede har lastet ned 5 bøker, kan du enkelt erstatte én eller flere ved å velge seg en ny bok. Du kan også gå inn i bokhyllen din for å slette bøker der.

Oversikt over ditt abonnement

For å avslutte abonnementet på EBOK.NO Pluss logger man først inn med brukernavn og passord på www.ebok.no. Deretter går man inn på "Konto" øverst i høyre hjørnet, og velger "Innstillinger" og "Abonnementer". Her ser man hvor lenge det er til neste betaling, og du har mulighet til å deaktivere, samt aktivere abonnementet igjen. Hvis du huker av for “Deaktiver” vil du ikke lenger bli belastet for tjenesten, men du vil ha tilgang på tjenesten fram til abonnementet utløper. Du finner din betalingshistorikk på: https://payment.schibsted.no/flow/login