Bruk av EBOK.NO Premium

 

Hvordan kan jeg lese EBOK.NO Premium bøker?

EBOK.NO premium er en strømmetjeneste som kun er tilgjengelig i vår leseapp EBOK.NO. Appen er gratis og kan lastes ned til telefon og nettbrett (som iPad, tablets og lignende enheter) i App Store (iOS) og Google Play (Android-enheter)

Ebøkene i strømmetjenesten kan ikke overføres til Kindle eller andre lesebrett. Grunnen til dette er at bøker kun skal kunne være tilgjengelig for lesing så lenge abonnementet er aktivt. Bøker kan derfor ikke sendes ut eller lastes ned utenfor EBOK.NO-systemet.

 

Hvor finner jeg EBOK.NO Premium bøkene?

Når du er innelogget på www.ebok.no så vil du se “EBOK.NO Premium ” oppe i midten på menyen. 

EBOKPremium.JPG

Trykk på den og du vil se bøkene som inngår i denne tjenesten, du kan trykke deg inn på boken og velge 'Sett i bokhylle' - Boken blir da satt i bokhyllen din og du kan åpne EBOK appen og lese den direkte.

Søker du opp bøker i søkefeltet så vil du få treff på alle bøker, bøker som har Premium tekst på seg er inkludert. 

 

Hvordan legger jeg til EBOK.NO Premium bøker?

Du kan legge til Premium bøker inne på nettsiden vår eller i selve EBOK appen.

På nettsiden så vil bøkene som er tilgjengelig i denne tjenesten ha en “Premium” tekst på seg, når du har et aktivt abonnement så vil du kunne trykke på “sett i bokhyllen”. Når boken har blitt lagt i bokhyllen så finner du igjen boken i EBOK appen og du kan starte å lese boken der.

Har du et aktivt EBOK.NO Premium abonnement så vil appen som standard kun vise frem Story bøker i appen, du trykker en gang på boken og velger 'sett i bokhylle'

Du kan velge mellom å vise Premium bøker eller alle bøker i appen, trykk på "Mer" nede til høyre - Huk av for "Vis kun titler i strømming"

 

Hvordan laster jeg ned bøker fra EBOK.NO Premium?

Når du har satt en Premium bok i bokhyllen din så trykker du en gang på boken og nedlastingen vil starte.

Når du laster ned bøker til din EBOK.NO Premium-bokhylle vil bøkene være tilgjengelig for deg å lese offline. Disse vil ligge offline helt til du logger deg helt ut av appen. Når du logger ut og inn må bøkene lastes ned på nytt. Hvis du allerede var i gang med å lese en bok vil appen huske hvor du avsluttet sist.

 

Hvordan skifter jeg mellom EBOK.NO og EBOK.NO Premium i appen?

Har du et aktivt EBOK.NO Premium abonnement så vil appen som standard synligjøre Pluss bøker i butikken. 

Du kan skru av dette ved å trykke på 'Mer' - huke av for "Innstillinger for innhold - Vis kun titler i strømming" 

Da vil appen synligjøre alle bøker i butikken.  

 

 

Hvor mange bøker kan jeg lese og lytte til av gangen?

Du har mulighet til å lese og lytte til 5 bøker samtidig. Om du ønsker å begynne på en ny bok, og allerede har lastet ned 5 bøker, kan du enkelt erstatte én eller flere ved å velge seg en ny bok. Du kan også gå inn i bokhyllen din for å slette bøker der.

 

Oversikt over ditt abonnement

For å avslutte abonnementet på EBOK.NO Premium logger man først inn med brukernavn og passord på www.ebok.no. Deretter går man inn på "Konto" øverst i høyre hjørnet, og velger "Min side" og "Abonnementer". Her ser man hvor lenge det er til neste betaling, og du har mulighet til å deaktivere, samt aktivere abonnementet igjen. Hvis du huker av for “Deaktiver” vil du ikke lenger bli belastet for tjenesten, men du vil ha tilgang på tjenesten fram til abonnementet utløper. Du finner din betalingshistorikk på: https://payment.schibsted.no/flow/login

 

 

Har du flere spørsmål? Send oss en henvendelse

Kommentarer

 • Avatar
  Henrik Staff

  Hvordan hopper man fra ebok til lydbok i samme tekst? Dvs. at jeg ønsker å fortsette på samme sted lydboken etter å ha lest dit som ebok

 • Avatar
  Kim

  Hei Henrik. Det er ingen synkronisering mellom ebøker og lydbøker, dette har ikke kommet til norge ennå. Forlagene produserer bøkene separat og ofte er de ulike forlag som produsere eboken og lydbok og de har ingen tilknyttning til hverandre.

 • Avatar
  Ivar Lund

  Jeg har skaffet meg e-bok pluss-abbonement, men det vises ikke i appen! Nettside og app synkroniseres ikke!

 • Avatar
  Kim

  Hei Ivar. Takk for info, kan du ta kontakt på hjelp@ebok.no så skal vi se nærmere på hva som forårsaker dette.

 • Avatar
  Bente Braadland

  Prøver ut e-bok pluss, men får ikke opp boken i appen.. har derfor sagt opp iom jeg ikke får lest noe i prøveperioden uansett..

 • Avatar
  Kim

  Hei Bente. Takk for at du tok kontakt på hjelp@ebok.no og at det løste seg.

 • Avatar
  Adrian Nyhagen

  Hvor finner jeg de gratis lydbøkene?

 • Avatar
  Kim

  Hei Adrian. Beklager for sent svar, du finner bøkene til strømmetjenesten ved å trykke på "EBOK.NO Premium" i hovedmenyen på forsiden vår. Bare ta kontakt på "hjelp@ebok.no" dersom det er noe du lurer på.