Hvordan løser jeg inn gavekortet mitt?

• Logg inn på www.ebok.no
  • Trykk på “Konto”
  • Trykk på “Løs inn gavekort
  • Legg inn koden og trykk på “Løs inn

Har du fått en bok i gave så vil denne boken havne i “Min bokhylle”

Gavekort beløpet vil bli koblet til din konto og du vil se gjennstående beløp om du trykker på “Konto” oppe til høyre på nettsiden.

Rabattkode

Det er også mulig å løse inn en rabattkode når du har trykket på en bok. Da står det "Legg til" rabattkode når du har kommet til betaling, slik du ser på dette skjermbildet:

Dersom du har løst inn en rabatt og får feilmeldingen ""Denne rabattkoden er allerede innløst", så har du allerede brukt rabattkoden. Dersom du vet at du ikke har brukt rabatten allerede, så gå inn på "Løs inn rabatter". Da kan du finne rabatten din under "løs inn"-knappen.