Boklister i EBOK.NO appen

For å opprette boklister (samlinger) i selve EBOK appen så gjør du slik:

• Logg inn i EBOK.NO appen
  • Gå til “Min bokhylle”

Hold fingeren inne på en av bøkene og du vil få et valg, velg: “Legg til i en annen samling”

Du får da valget om å legge den i en allerede eksisterende samling eller så får du valget om å opprette en ny samling.

Velger du en ny samling så skriver du inn navnet og trykker “Ok”

Du kan også opprette en ny samling ved å trykke på "+" tegnet.

På iOS enhetene finner du den oppe i høyre hjørnet:

På Android enhetene finner du den midt på siden: