Les ebøker på PC og Mac

For å lese ebøker på PC og Mac så trenger man et ebok leseprogram.

Vi anbefaler Adobe Digital Editions, dette programmet er gratis og du finner det her.

• Installer leseprogrammet på din PC eller Mac

Følg denne oppskriften for å laste ned og åpne boken i leseprogrammet

• Logg deg inn på www.ebok.no i nettleseren på datamaskinen
  • Gå til “Min bokhylle” - “Alle bøker”
  • Klikk på omslaget til boken du vil laste ned, og velg 'Last ned'
  • Velg lagringssted på datamaskinen
  • Dobbeltklikk på den lagrede filen for å åpne den, eller importer boken til bokhyllen i leseprogrammet ditt.

Har du kjøpt en bok med Adobe DRM kopibeskyttelse? Følg denne lenken for å åpne eboken i Adobe Digital Editions.