Hva er EBOK.NO Pluss?

EBOK.NO Pluss er en abonnementstjeneste der du betaler 149,- i måneden for å få tilgang til et utvalg av lydbøker og ebøker i vår gratisapp EBOK.NO. Du kan lese og lytte til så mange bøker du vil, og du kan ha bøkene på enheten din så lenge du abonnerer på tjenesten. EBOK.NO Pluss er kun tilgjengelig i EBOK.NO-appen.

Vi tilbyr nå en gratis prøveperiode på 14 dager. Tjenesten er helt ny og vi jobber fortløpende med å utvide utvalget.

Hvordan registrerer jeg meg?

Du registrerer deg som bruker av EBOK.NO Pluss på våre nettsider www.ebok.no/pluss-kom-i-gang/.

Her vil du få mulighet til å lese gjennom brukervilkårene og godkjenne at du ønsker å prøve tjenesten.

Abonnementet ditt blir automatisk fornyet hver måned så lenge du ikke melder deg av tjenesten. Beløpet blir trukket automatisk fra din konto en gang hver måned.

Har du flere spørsmål? Send oss en henvendelse

Kommentarer

• Avatar
    Karin Francke

Hei,
    Jeg blir trukket månedlig 149 kr, og samtidig må jeg betale for bøker når jeg kjøper disse.
    Er det riktig ?
    MVH Karin

• Avatar
    Kim

Hei Karin. Når du abonnerer på EBOK.NO Pluss så får du tilgang til et utvalg av ebøker og lydbøker, men det er ikke det samme utvalget som i butikken. Dersom det kommer opp pris på boken så inngår den nok ikke i strømme avtalen. Dersom du går til www.ebok.no - Trykker på "Gå til EBOK.NO Pluss" oppe til høyre så vil du kunne skrolle litt ned og se på utvalget i abonnementstjenesten. Ta gjerne kontakt på hjelp@ebok.no for mer informasjon.

• Avatar
    Jeanette Nilsen

Hvis ikke de bøkene jeg ønsker å lese er i tjenesten er det jo ikke vits å ha abonnement.. Jeg leser i hovedsak serier. Kommer disse til å komme med?

• Avatar
    Kim

Hei Jeanette. Vi jobber fortløpende med å utvide sortimentet i Pluss tjenesten, flere titler vil komme. Men det er ikke opp til oss, det er forlagene som bestemmer hvilket bøker de ønsker å gjøre tilgjengelig for strømming. Det er litt vanskelig å vite hvilket titler som kommer pr dags dato.