Hva er EBOK.NO Premium?

EBOK.NO Premium er en abonnementstjeneste hvor du betaler 169,- i måneden for å få tilgang til et utvalg av lydbøker og ebøker i vår gratisapp EBOK.NO. Du kan lese og lytte til alle bøkene som inngår i tjenesten, og du kan ha bøkene på enheten din så lenge du abonnerer på tjenesten. EBOK.NO Premium er kun tilgjengelig i EBOK.NO-appen.

Du får en gratis prøveperiode på 14 dager første gang du registrerer deg for denne tjenesten.

 

Hvordan registrerer jeg meg?

Du registrerer deg som bruker av EBOK.NO Premium på våre nettsider https://ebok.no/premium-kom-i-gang/.

Her vil du få mulighet til å lese gjennom brukervilkårene og godkjenne at du ønsker å prøve tjenesten.

Abonnementet ditt blir automatisk fornyet hver måned så lenge du ikke melder deg av tjenesten. Beløpet blir trukket automatisk fra din konto en gang hver måned.

 

 

Har du flere spørsmål? Send oss en henvendelse

Kommentarer

 • Avatar
  Karin Francke

  Hei,
  Jeg blir trukket månedlig 149 kr, og samtidig må jeg betale for bøker når jeg kjøper disse.
  Er det riktig ?
  MVH Karin

 • Avatar
  Kim

  Hei Karin. Når du abonnerer på EBOK.NO Pluss så får du tilgang til et utvalg av ebøker og lydbøker, men det er ikke det samme utvalget som i butikken. Dersom det kommer opp pris på boken så inngår den nok ikke i strømme avtalen. Dersom du går til www.ebok.no - Trykker på "Gå til EBOK.NO Pluss" oppe til høyre så vil du kunne skrolle litt ned og se på utvalget i abonnementstjenesten. Ta gjerne kontakt på hjelp@ebok.no for mer informasjon.

 • Avatar
  Jeanette Nilsen

  Hvis ikke de bøkene jeg ønsker å lese er i tjenesten er det jo ikke vits å ha abonnement.. Jeg leser i hovedsak serier. Kommer disse til å komme med?

 • Avatar
  Kim

  Hei Jeanette. Vi jobber fortløpende med å utvide sortimentet i Pluss tjenesten, flere titler vil komme. Men det er ikke opp til oss, det er forlagene som bestemmer hvilket bøker de ønsker å gjøre tilgjengelig for strømming. Det er litt vanskelig å vite hvilket titler som kommer pr dags dato.

 • Avatar
  Marit Ravlo Nikolaisen

  Hvorfor må vi plutselig betale for bøker som tidligere var gratis i abbonementet?

 • Avatar
  Kim

  Hei Marit. Beklager for ulempene, vi opplever feil på at noen bøker kan falle ut av sortimentet. Bare ta kontakt på hjelp@ebok.no slik at vi får løst dette og du får boken du skal ha.