Hopp til hovedinnholdet

Hva er EBOK.NO Premium?

Kommentarer

6 kommentarer

 • Karin Francke

  Hei,
  Jeg blir trukket månedlig 149 kr, og samtidig må jeg betale for bøker når jeg kjøper disse.
  Er det riktig ?
  MVH Karin

  0
 • Kim

  Hei Karin. Når du abonnerer på EBOK.NO Pluss så får du tilgang til et utvalg av ebøker og lydbøker, men det er ikke det samme utvalget som i butikken. Dersom det kommer opp pris på boken så inngår den nok ikke i strømme avtalen. Dersom du går til www.ebok.no - Trykker på "Gå til EBOK.NO Pluss" oppe til høyre så vil du kunne skrolle litt ned og se på utvalget i abonnementstjenesten. Ta gjerne kontakt på hjelp@ebok.no for mer informasjon.

  0
 • Jeanette Nilsen

  Hvis ikke de bøkene jeg ønsker å lese er i tjenesten er det jo ikke vits å ha abonnement.. Jeg leser i hovedsak serier. Kommer disse til å komme med?

  0
 • Kim

  Hei Jeanette. Vi jobber fortløpende med å utvide sortimentet i Pluss tjenesten, flere titler vil komme. Men det er ikke opp til oss, det er forlagene som bestemmer hvilket bøker de ønsker å gjøre tilgjengelig for strømming. Det er litt vanskelig å vite hvilket titler som kommer pr dags dato.

  0
 • Marit Ravlo Nikolaisen

  Hvorfor må vi plutselig betale for bøker som tidligere var gratis i abbonementet?

  0
 • Kim

  Hei Marit. Beklager for ulempene, vi opplever feil på at noen bøker kan falle ut av sortimentet. Bare ta kontakt på hjelp@ebok.no slik at vi får løst dette og du får boken du skal ha.

  0

Logg på hvis du vil legge inn en kommentar.