Bokmerker i EBOK appen for iOS & Android (ebøker)

Som når du leser en papirbok så vil du når du leser en ebok ha behov for å sette et bokmerke. Kanskje er det en viktig opplysning i boken, eller en spesielt fint avsnitt du vil komme tilbake til. Uansett så er det enkelt å sette et bokmerke:

• Hold fingeren inne på teksten i eboken
  • En liten meny vil da dukke opp
  • Velg “Bokmerke”

Bokmerket blir da lagret i EBOK appen og du finner igjen bokmerket slik:

• Trykk en gang midt på skjermen
  • En topp og bunn meny vil da vises
  • I topp menyen velger du de 3 vertikale strekene oppe på høyre side
  • Bokmerket ligger under “Bokmerker og notater”

Har du flere spørsmål? Send oss en henvendelse

Kommentarer

• Avatar
    Knut Bjerke

Jeg lager bokmerke men neste gang jeg skal lese er det ikke noe bokmerke der. Hva gjør jeg feil?

• Avatar
    Kim

Hei Knut. Beklager for dette, der er en liten feil i appen hvor bokmerkene blir lagret hvor de plutselig kan forsvinne og dukke opp igjen. Vi venter på en app oppdatering som skal fjerne denne feilen, ta kontakt på hjelp@ebok.no for mer informasjon.