Bokmerker i EBOK appen for iOS & Android (ebøker)

Som når du leser en papirbok så vil du når du leser en ebok ha behov for å sette et bokmerke. Kanskje er det en viktig opplysning i boken, eller en spesielt fint avsnitt du vil komme tilbake til. Uansett så er det enkelt å sette et bokmerke:

• Åpne en ebok - Trykk på bokmerke ikonet oppe til høyre på topp menyen. (trykk én gang midt på skjermen for å få frem topp og bunn meny)

• Bokmerket er lagret når det blir rødt.
  • Bokmerkene blir lagret under de tre strekene oppe til høyre på topp menyen.

• Bokmerkene legger seg i en liste hvor du kan trykke på hver enkel for å raskt kunne hoppe til den ønskede side

• Bokmerkene blir synkronisert til alle enheter du har EBOK.NO Appen på og du vil da kunne finne igjen de samme bokmerkene der.
Har du flere spørsmål? Send oss en henvendelse

Kommentarer

• Avatar
    Knut Bjerke

Jeg lager bokmerke men neste gang jeg skal lese er det ikke noe bokmerke der. Hva gjør jeg feil?

• Avatar
    Kim

Hei Knut. Beklager for dette, der er en liten feil i appen hvor bokmerkene blir lagret hvor de plutselig kan forsvinne og dukke opp igjen. Vi venter på en app oppdatering som skal fjerne denne feilen, ta kontakt på hjelp@ebok.no for mer informasjon.