Bokmerker i EBOK appen for iOS (lydbøker)

Du setter bokmerker i lydboken ved å trykke på "Bokmerke" nede i høyre hjørnet. Du vil da få to alternativer, “Legg til kommentar” og “Lagre”

Trykker du på “Legg til kommentar” så får du muligheten til å legge inn en liten kommentar før du lagrer. Du lagrer ved å trykke på “runding med en hake” oppe i høyre hjørnet.

Trykker du kun på “Lagre” så vil et bokmerke bli lagret.

Du finner igjen bokmerkene og kommentarene ved å trykke på de tre prikkene opp i høyre hjørnet når du har en lydbok åpen.

Har du flere spørsmål? Send oss en henvendelse

Kommentarer

• Avatar
    Mie Stavelin Reiersen

Bokmerkefunksjonen for iOS (lydbøker) fungerer IKKE! Jeg har skrevet flere eposter til ebok.no og har fått beskjed om at appen vil bli oppdatert. Det tar da fryktelig lang tid. Ingenting av det som står ovenfor her fungerer som det skal. Jeg lagrer og lagrer bokmerke og kommentarer, men neste gang jeg kommer inn for å finne det er det forsvunnet!! Veldig irriterende og det hadde vært fint å få orden på det.

• Avatar
    Kim

Hei Mie. Beklager for at feilen ikke har blitt rettet opp i, feilen har dessverre ikke blitt prioritert i den nåværende appen fordi vi venter på en større oppdatering av EBOK appen. Den vil være klar i løpet av høsten og våre utviklere bruker all sin kapasitet til denne oppgaven.