Bokmerker i EBOK appen for iOS (lydbøker)

Du setter bokmerker i lydboken ved å trykke på "Bokmerke" nede i høyre hjørnet. Du vil da få to alternativer, “Legg til kommentar” og “Lagre”

Trykker du på “Legg til kommentar” så får du muligheten til å legge inn en liten kommentar før du lagrer. Du lagrer ved å trykke på “runding med en hake” oppe i høyre hjørnet.

Trykker du kun på “Lagre” så vil et bokmerke bli lagret.

Du finner igjen bokmerkene og kommentarene ved å trykke på de tre prikkene opp i høyre hjørnet når du har en lydbok åpen.