Les gratis utdrag på PC og i EBOK.NO appen

Et utdrag er en liten del av en ebok eller lydbok. I utdragene har du muligheten til å lese og lytte gratis før du kjøper boken.

Les utdrag på datamaskinen

Dersom du ønsker å lese eller høre utdraget på datamaskinen, klikker du på ’Gratis utdrag’ ved den boken det gjelder, du vil da få valget om å “Sette utdraget i bokhyllen din” eller “Les/hør gratis utdrag” i nettleseren. Du trenger ikke å ha installert noen spesielle programmer for å kunne lese utdragene, utdraget vil åpne seg i et nytt vindu i nettleseren

Les utdrag i EBOK appen

Dersom du ønsker å lese eller høre utdraget i EBOK.NO appen, klikker du på “Gratis utdrag” ved den boken det gjelder, boken blir da automatisk lagt ved i din bokhylle. Du kan velge å lese utdraget av boken direkte eller ifra bokhyllen din senere.