Hvorfor kan jeg ikke sende alle ebøker til Kindle?

En liten andel av bøkene vi selger har Adobe DRM kopibeskyttelse. Som regel gjelder dette kun titler på engelsk og enkelte fagbøker.

Denne kopibeskyttelsen er valgt av forlagene selv for å beskytte innholdet i en ebok mot ulovlig deling. Kopisperren gjør at boken blir låst til den kontoen boken blir kjøpt med.

Bøker med Adobe DRM kan derfor dessverre ikke sendes til Kindle eller til andre lesebrett som ikke har DRM-støtte.

Alle bøker med Adobe DRM kopibeskyttelse kan leses i EBOK.NO-appen på alle mobiler og nettbrett med Android eller iOS.

Ønsker du å lese bøker med Adobe DRM på PC eller Mac? Da må du først autorisere leseprogrammet før du åpner boken. Dette tar et par minutter, og du trenger kun å gjøre det én gang.

Her kan du se hvordan man går frem for å autorisere leseprogrammet Adobe Digital Editions:
https://hjelp.ebok.no/hc/no/articles/360015816832-Les-kopibeskyttede-eb%C3%B8ker

Har du ikke installert Adobe Digital Editions på PC eller Mac?
Programmet er gratis, og kan lastes ned herfra:
https://www.adobe.com/no/solutions/ebook/digital-editions/download.html

Klikk her for å se hvordan man installerer Adobe Digital Editions.