Oppdatering hos Amazon - Ny måte å overføre bøker til Kindle

Amazon har gjennomført en sikkerhetsoppdatering som gjør at man ikke lenger får overført ebøker til Kindle på samme måte som før.

For å kunne motta eboken på ditt Kindle-brett, krever Amazon at epostadressen din ligger lagret som "godkjent avsender" inne på din konto på Amazons nettsider.

Når epostadressen din er lagt inn her, vil du kunne overføre eboken til Kindlen din ved å velge "Send til Kindle" fra bokhyllen din, og deretter følge instruksjonene du får på mail fra oss.

Følg disse trinnene for å få overført bøker til Kindlen din:

(Fremgangsmåte kan variere avhengig av enheter, om du er på mobil/nettbrett og ikke får samme valg se nederst i artikkelen)

1. Legg til din epostadresse på Amazon.

Logg inn på www.amazon.com - Legg musepeker over "Account & lists" øverst til høyre.
I menyen under velger du "Content & devices"

Du havner da inne på "Content" fanen - Til høyre for "Content" finner du "Preferences" - Trykk på den og scroll ned til "Personal Document Settings" - Trykk på denne.

Under "Send-to-kindle-email-settings" finner du din Kindle adresse, denne kan du lagre et sted eller skrive den ned slik at du lett kan finne frem til den når du skal videresende eposten.

Litt under finner du "Approved Personal Document Email list" - Her trykker du på "Add a new approved email address" og legger til din epost adresse. (den du logger inn med hos oss i Ebok.no)

2. Send eboken til Kindle

Når epostadressen din er lagret hos Amazon kan du gå til bokhyllen din på Ebok.no, trykke på boken du vil overføre, og velge "Send til Kindle".

Da vil du motta en mail fra oss på din "vanlige" epostadresse (Den du er registrert med på Ebok.no). Denne mailen videresender du til Kindle-adressen din.

3. Verifisere Amazon eposten

Etter at du har videresendt eposten til Kindle-adressen din, vil du motta en epost fra Amazon. Her skal du trykke på "Verify Request" - Boken vil da bli mottatt på ditt Kindle lesebrett. (Noen brukere mottar ikke eposten fra Amazon, men mottar boken allikevel)

Sjekk da lesebrettet om boken har dukket opp, uansett om du mottar verifiseringen eller ikke. (Gå inn på
Kindle-brettet - Tannhjul/Setting - Sync my Kindle)

Til nettlesere på mobil:

Logg inn på www.amazon.com - Trykk på menyen (tre streker øverst til venstre) - Velg "Account i menyen under - Under "Account Settings" finner du "Manage your account and devices" - Du havner da inne på "Content" fanen - Til høyre for den finner du "Preferences"

Trykk på den og scroll ned til - "Personal Document Settings" - Under "Approved Personal Document Email List" - Legger du til epost adressen du er registrert med hos oss. (den eposten du skal videresende boken fra)

Da vil eposten din være godkjent hos Amazon, og du kan sende boken til Kindlen din fra bokhyllen din på Ebok.no. Da vil du motta en epost fra oss som forklarer hvordan du får boken over på brettet ditt. (Se punkt 2 og 3 over).