Endringer i EBOK-appen fra 1. september 2021

1. september 2021 endrer vi EBOK-appen til å bli en dedikert lese- og lytteapp!

Det vil si at det ikke lenger vil være mulig å kjøpe bøker direkte i appen vår på mobil og nettbrett.

Apple og Google har et prispålegg på 30% på alle varer som kjøpes i apper på mobil og nettbrett. For å unngå at du som kunde skal betale mer enn nødvendig velger vi den løsningen som gir deg lavest mulig pris. Din lese- og lytteopplevelse i appen forblir akkurat slik du er vant til.

Du vil fortsatt kunne handle bøker på mobilen eller nettbrettet ditt fra nettsiden Ebok.no i Safari, Chrome, Firefox, Opera og andre nettlesere.

Når du handler bøker på nettsiden vår, enten det er på mobil, nettbrett eller datamaskin, vil bøkene automatisk bli tilgjengelig for lesing og lytting i EBOK-appen!

Her er en liten video som viser hvordan du enkelt kan handle ebøker og lydbøker på nettsiden vår:

Ta kontakt med oss på hjelp@ebok.no dersom det er noe du lurer på :-)

Har du flere spørsmål? Send oss en henvendelse

Kommentarer

• Avatar
    Berit Konstanse Skogland

Høres greit ut dette, men blir det da anledning til å laste ned til Kindle f.eks. ? Hilsen Berit

• Avatar
    Kim

Hei Berit. Du kan fortsatt sende kjøpte bøker til din Kindle, det eneste som blir endret fra 1. September er kjøp i app, denne funksjonen kommer til å forsvinne. Du vil da måtte kjøpe bøkene via nettsiden vår www.ebok.no i stedet.