Slik kjøper du ebøker og lydbøker på mobilen

Du kan bruke nettleseren på mobiler og nettbrett til å kjøpe bøker på EBOK.NO, bøkene man kjøper dukker opp i EBOK.NO appen øyeblikkelig etter kjøp.

iOS & Android

Åpne Safari eller en annen nettleser (f.eks Google Chrome, Firefox, Edge) - Søk opp www.ebok.no - Trykk på "Nøkkelhullet" oppe til høyre for å logge inn.

Når du er logget inn så kan du enkelt søke opp titler og forfattere i søkefeltet, når du har valgt en bok du ønsker å kjøpe trykker du på "Legg eboken/lydboken" i handlekurven, du får da valget om å "Gå til betaling" eller "Se handlekurv" - Trykk på "X" oppe til venstre dersom du vil handle flere bøker på samme kjøp.

Trykk på "Gå til betaling" for å fullføre kjøpet.

Husk å huke av for samtykke og du har valget om å velge mellom tre betalingsmåter, "Strex/mobilregning" " - "Kort" - "Vipps"

Når betalingen er fullført kan du åpne EBOK.NO appen og boken vil ligge tilgjengelig for nedlastning under "Bokhylle".