Boklister på nettsiden

Du kan opprette boklister i din bokhylle, på denne måten kan man f.eks ha oversikten over leste og uleste bøker.

På venstre side vil du se boklistene dine.

Her kan du opprette nye lister ved å legge inn navnet og trykke på “Legg inn”

For å legge en bok i en bokliste så trykker du 1 gang på boken som ligger i din bokhylle og velger “Legg til i” boken vil da bli kopiert til listen du velger.

For å fjerne en bok fra en liste så går du først inn på listen på venstre side - Trykk 1 gang på boken til du får opp et valg, velg: “Fjern fra liste”

Boklisten du oppretter vil du også finne igjen i EBOK.NO appen ettersom de synkroniserer med hverandre.