Slik overfører du ebøker til Pocketbook

Der er flere muligheter for å overføre en ebok til ditt Pocketbook lesebrett.

--

PC/Mac & Kabel:

Vi har en oppskrift på hvordan du gjør det ved å laste ned boken på PC og overføre boken via kabel:

https://hjelp.ebok.no/hc/no/articles/360016214931-Les-eb%C3%B8ker-p%C3%A5-lesebrett

--

Bruk den integrerte nettleseren:

Etter at Schibsted oppdaterte sikkerhetsinnstillingene under innlogging så takler ikke Pocketbook nettleseren innloggingen hos oss. Denne funksjonen kan ikke brukes pr dags dato.

--

Send-til-Pocketbook:

Noen Pocketbook lesebrett er også utstyrt med WiFi, på de lesebrettene så kan du sende en ebok fra eposten din til en såkalt "Pocketbook e-post". Dette innebærer at du registerer deg for denne tjenesten inne på lesebrettet ditt. 

Vi har dessverre ikke opplæring i dette så vi kan ikke gi deg full veiledning. Men på Pocketbook Lux 3 så vet vi at du registerer deg slik:

Trykker på "Innstillinger" - "Kontoer og synkronisering" - "Send til Pocketbook" - "Logg inn" - Legger inn epost og ønsket passord - Trykker på "send" 

En epost vil da bli sendt ut til eposten du registrerer og du må trykke på en aktiveringslenke for å aktivere tjenesten. Du vil da motta en "pocketbook epost" som du kan bruke til å sende bøker til deg selv. (Da laster du ned ebøkene fra bokhyllen din og legger den ved i eposten du sender som et vedlegg) 

--

Dropboks:

Dersom du har Dropboks på din PC så kan du legge inn samme kontoopplysninger inne på Dropboksen på lesebrettet. Da kan du laste ned boken på PC, legge boken i Dropboksen, for så å åpne boken i Dropboksen på lesebrettet.

 

 

Har du flere spørsmål? Send oss en henvendelse

Kommentarer